Städning vid Hagaviken 18 maj

Nu närmar sig den årliga städningen vid Hagaviken. På torsdag den 18 maj från klockan 17.30 är du och din familj varmt välkomna att hjälpa till. AVF bjuder på grillad korv och något lämpligt att dricka, både för liten och stor. Passa på att träffa dina grannar när vi städar stranden och närområdet inför sommarens sol och bad.  Ta gärna med en kratta och/eller en skottkärra.

Nyheter

Områdesbestämmelser Aspenäs

Områdesbestämmelser Aspenäs   För snart fyra år sedan beslöt kommunstyrelsen att ge samhällsbyggnadskontoret i uppdrag att ta fram förslag på områdesbestämmelser som kunde reglera avstyckningar och nybyggnation inom området i Aspenäs som ligger utanför detaljplan. Uppdraget skulle vara klart...
Läs mera

Årsmöteshandlingar

Bifogat finner ni årmöteshandlingarna inför årsmötet torsdagen den 24 mars 18.30 i Aspenässkolans matsal.Årsbokslut2021.pdf (484458) Verksamhetsberättelse 2021.pdf (40547)
Läs mera

Tomten kommer till Hagaviken 10 december

Vi ser fram emot att träffa tomten i Hagaviken fredagen den 10 december kl. 17.00. Alla barn kan ta med sig önskelistor och lämna till tomten. Vi bjuder på grillad korv, glögg och saft. Välkommen !!
Läs mera

Städdag vid Kyrkudden den 3:e oktober

På söndag den 3:e oktober är det städdag i området runt Kyrkudden. Vi samlas kl. 11.00. Efter städningen bjuder vi på lättare fika. Hoppas många ställer upp, för visst vill ni ha fint i området. 
Läs mera