Artikelarkiv

ÅRSMÖTE I ASPENÄS VILLAÄGARES FÖRENING

Välkommen att delta i föreningens årsmöte den 20 maj kl 18.30. Då vi inte kan samlas som vanligt har styrelsen beslutat att mötet ska genomföras med hjälp av ” Teams ”. Är du intresserad av att vara med ber vi att du anmäler dig och dessutom uppger din e-postadress till...
Läs mera

Verksamhetsberättelse

Nu kan du ta del av verksamhetsberättelse för AVF 2020 i bifogat dokument. Verksamhetsberättelse 2020.pdf (780545)
Läs mera

Årsmötet den 25 mars inställt!

På grund av det rådande läget har styrelsen beslutat att flytta årsmötet som skulle ha varit den 25 mars till slutet av maj istället. Vi kommer att meddela nytt datum via hemsidan och facebook.  
Läs mera

Inbjudan till årsmöte !

Styrelsen i AVF hälsar alla medlemmar välkomna till årsmöte den 25:e mars kl. 18.30. Vi ber att senare få återkomma med form, plats och program för mötet. Vi reserverar oss för eventuella framtida förändringar utifrån läget. Hälsningar från styrelsen i AVF.  
Läs mera

INSTÄLLT I HAGAVIKEN

Jultomten kommer säkerligen till alla i år men tyvärr måste vi pga rådande läge ställe in tomtens besök i Hagaviken den 11:e december. Ta hand om varandra så ses vi längre fram istället. En trevlig kommande advent önskar styrelsen i AVF.
Läs mera

Höstmöte torsdag 22 oktober

Varmt välkommen till AVF:s höstmöte kl. 18.30 i Torpskolans aula. Vi välkomnar Aspenäsbon Hans Svensson, initiativtagare till Gotaleden som berättar och visar film/bilder om leden. Leden invigdes i juni förra året och passerar genom Aspenäs. Den har blivit en stor framgång och utvald av New York...
Läs mera

Städdag vid Kyrkudden den 27:e september

Vi välkomnar så många medlemmar som möjligt till städdag den 27:e september kl. 14.00. I år koncentrerar vi arbetet till området runt Kyrkudden. Efter städningen bjuder vi på lättare fika.  
Läs mera