Gott nytt år!

Bästa Aspenäsbor!

När ett nytt år nu närmar sig ser styrelsen i Aspenäs Villaägares Förening (AVF)  tillbaka på ett händelserikt nittioförsta verksamhetsår.

Vi har under året genomfört en rad initiativ och aktiviteter.

- Vi har efter två möten med representanter för den politiska ledningen lagt grunden för ett gott samarbete med Lerums kommun.
- Vårt engagemang ( jämsides med andra initiativtagare) i " förtätningsfrågan " har lett fram till kommunens beslut att utreda och arbeta fram områdesbestämmelser för Aspenäs.
- Årsmötet i mars och höstmötet i oktober lockade många och engagerade medlemmar.
- Midsommarfirandet i Åparken och julfirandet i Hagaviken  drog storpublik.
- Antalet följare på Facebook är nästan 450 nu på slutet av året. I synnerhet den täta uppföljningen i "älgdramat " uppskattades. Det fina med att ni är så många som följer oss på Facebook gör att vi har möjlighet att fortsatt förbättra vår kommunikation/dialog med er medlemmar.

Vi har utöver ovan nämnda tagit ytterligare ett antal initiativ som vi dock inte kunnat slutföra 2019. Vi arbetar vidare med dem och tror vi ska få det mesta i hamn under 2020. Det handlar bland annat om vassfrågan (-plågan?) och bilisters hastighet på Strandvägen.

Vi ser fram emot att vi blir ännu fler medlemmar i AVF 2020, Ju fler vi är desto större möjlighet har vi att påverka och göra vårt fina Aspenäs till en ännu bättre plats att bo i!

Styrelsen i AVF vill till sist önska alla Aspenäsbor ett riktigt Gott Nytt År. Hoppas vi får träffa ännu fler av er på våra evenemang kommande år.

Thomas Nilsson/ Ordförande AVF